BTC-analytiker: Firkantet, MicroStrategy Køb af BTC er et tip på isbjerget

Resumé:

  • Veteran Bitcoin-analytiker, Willy Woo, har udtalt, at Square og MicroStrategy, der køber Bitcoin, er et tip på isbjerget
  • Han forklarer, at de sidste 8 måneder har været en reduktion på 250.000 BTC fra børser
  • Denne reduktion kan være ‚uanmeldte‘ investorer, herunder enkeltpersoner med høj nettoværdi, der køber op Bitcoin
  • ‚Hvaler kan lide at svømme sammen‘, derfor er Square og MicroStrategy ikke de eneste, der køber BTC

Veteran Bitcoin-analytiker, Willy Woo, har endnu en gang delt sin indsigtsfulde analyse vedrørende Bitcoins nuværende tilstand og fremtid.

I en nylig tweet forklarede Mr. Woo, at Square’s nylige køb af 4.709 BTC og MicroStrategys 38.250 BTC er toppen af ​​isbjerget. Dette betyder, at disse to virksomheder er de eneste, der offentliggør deres Bitcoin-positioner. Det er sandsynligt, at andre investorer privat har skaffet Bitcoin op fra kryptomarkederne.

„Square’s køb af 4.709 BTC og Microstrategys 38.250 BTC er toppen af ​​isbjerget.

De sidste 8 måneder har været en reduktion på 250.000 BTC i det spekulative lager, der sidder på børser, der signalerer, at mange andre * uanmeldte * investorer har skaffet mønter fra markedet. „

Højværdige enkeltpersoner skaffer også Bitcoin op

Med hensyn til de ‚uanmeldte‘ investorer postulerer Willy Woo, at det er enkeltpersoner med høj nettoværdi, der køber Bitcoin Future og holder disse transaktioner private.

„BTW, det er sandsynligvis, at mange af mønterne, der bliver opsamlet, kommer fra mange HNW-individer baseret på antallet af nye deltagere, der kommer ind. Dette er fra on-chain-data fra @glassnode, der deklusterer tegnebogens adresser for at se nye personer komme ind . „

Med hensyn til sidstnævnte erklæring ovenfor henviste Mr. Woo til en tidligere tweet (nedenfor), der fremhævede den kommende afkobling af Bitcoin fra aktiemarkederne på grund af intern BTC-adoption.

‚Hvaler kan lide at svømme sammen‘, og køb af BTC følger et lignende mønster

I sine afsluttende bemærkninger påpegede Mr. Woo, at enkeltpersoner, administrerende direktører og bestyrelsesmedlemmer i virksomheder har store netværker. Hvis disse netværk har kigget på at købe Bitcoin, vil store chancer de fleste af dem i netværket følge resten, da ‚hvaler kan lide at svømme sammen‘.

Enkeltpersoner med høj nettoværdi, administrerende direktører for virksomheder og deres bestyrelsesmedlemmer er nogle af de mest netværkede mennesker i samfundet. Hvaler kan lide at svømme sammen.