Indien overhaler Kina i Peer-to-Peer Bitcoin-handelsvolumen

Kina har altid været foran resten, når det kommer til vedtagelse af blockchain og kryptokurrency. Men når det kommer til peer-to-peer Bitcoin-volumener, får landets nabo Indien meget fart.

Indiens centralbank, Reserve Bank of India (RBI), havde lagt et fuldstændigt forbud mod kryptokurver, der forhindrede banker og finansielle intuitioner i at håndtere noget relateret til kryptokurver. Lige siden forbuddet blev indført, har landets peer-to-peer-marked taget fart, da kryptoentusiaster ledte efter måder at komme rundt på forbuddet.

Forbuddet blev imidlertid ophævet tidligere på året, efter at landets højesteret forkastede RBI’s beslutning. Dette åbnede vejen for nationen til at slutte sig til kryptotendensen, og siden da har nationens krypto-økonomi været i en blomstring.

Fra nu af er Indien og Kina sammen ansvarlige for 33% af bitcoin-peer-to-peer-handelsvolumener ifølge en rapport fra krypto- og blockchain-analysefirmaet Arcane Research. For nylig har Indien overgået Kina.

Flere faktorer bag dette

Lige siden forbuddet blev ophævet, er Bitcoin Bank handelsvolumen steget mere end 87%, hvilket markerer Indien som et af de nye kryptokurrency-hotspots. Der kan være et par grunde bag den monumentale stigning, og en af ​​de grundlæggende årsager til ethvert tredjelandes land er inflation.

Indien oplever en høj inflation på 7,6%, hvor indiske rupees (INR) konstant mister værdi over for dollaren, selvom sidstnævnte svækker sig selv.

Dette kan kombineres med det faktum, at nationen er en enorm pengeoverførselsøkonomi med 83 milliarder dollars i pengeoverførsler sendt i 2019 og tegner sig for 2,9% af BNP, som ligger nær $ 3 billioner. Nogle af disse transaktioner kan behandles ved hjælp af bitcoin for at gøre processen billigere og hurtigere.

Nationen gennemgik også dæmonisering tilbage i 2016, hvilket resulterede i lange køer ved pengeautomater, da valutasedler med høj værdi blev trukket tilbage i store summer. Dette scenario kan også have gjort kryptokurver til et tiltalende alternativ.

I udviklingslande som Indien har mange ikke bankkonti; bitcoin åbner adgang til den globale digitale økonomi og bringer Indien ind i scenen

Derudover er nationen også verdens outsourcingcenter for kodning, og derfor har den allerede et godt fundament, når det kommer til at udnytte teknologiske innovationer som kryptokurver og blockchain.

Alle disse faktorer kunne bidrage til væksten i landets bitcoin-økonomi, og det er ikke overraskende. De fleste tredjelandes lande har set stor efterspørgsel efter kryptokurver, hvor Bitcoin er den mest populære blandt alle.